فروشگاه اینترنتی آم جلال

فروشگاه اینترنتی آم جلال

فروشگاه اینترنتی آم جلال

فروشگاه اینترنتی آم جلال

فروشگاه اینترنتی آم جلال

۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه در سایت جسارت

میخک و بارداری ,روغن میخک و بارداری,میخک و بارداری,خواص میخک و بارداری,قطره میخک و بارداری,گل میخک و بارداری,میخک بارداری,روغن میخک در بارداری,میخک بارداری,خواص میخک در بارداری,خواص میخک برای بارداری,قطره میخک بارداری,قطره میخک در بارداری,گل میخک بارداری,گل میخک در بارداری,گل میخک برای بارداری,گل میخک دردوران بارداری,میخک در بارداری,میخک برای بارداری,میخک در دوران بارداری,میخک قبل از بارداری,میخک دندان درد بارداری,عصاره میخک بارداری

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه

میخک و بارداری , روغن میخک و بارداری , میخک و بارداری , خواص میخک و بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

میخک به‌طور طبیعی خاصیت ضد باکتری و ضد درد دارد. اگر از دندان‌درد شدید رنج می‌برید می‌توانید از میخک خشک‌شده یا عصاره میخک استفاده کنید. میخک را بین دندان و لب خود قرار دهید تا درد را آرام کند. البته میخک طعم خوبی ندارد و شاید از بودن آن در دهان خود احساس خوبی نداشته باشید. بهتراست در استفاده از این روش با پزشکتان مشورت کنید، در برخی موارد نباید از میخک استفاده شود خصوصاً اگر باردارید.

میخک و بارداری

برای آسان کردن زایمان خانم های باردار باید در روزهای آخر بارداری بهتر است هر روز چای میخک استفاده کنید و حتی در اتاق های زایمان نوشیدن چای میخک، زایمان را تسهیل می کند و اسپری‌های بی‌حس‌کننده خانگی دندان معمولا الکل دارند و می‌توانند برای مادر و جنین خطر ایجاد کنند و بهتر است برای کاهش درد دندان از روغن میخک استفاده کنید . میخک معمولاً به عنوان یک ادویه آشپزخانه و در ترکیب با فلفل، دارچین و زردچوبه و سایر ادویه‌ها برای تهیه پودر ادویه کاری، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روغن میخک نیز در تولید عطرها، صابون‌ها و یا به عنوان ماده طعم دهنده در لوازم پزشکی و دندان‌پزشکی استفاده می‌شود. در قدیم میخک ادویه ای گران قیمت بود که تنها پادشاهان و ثروتمندان می‌توانستند از آن استفاده کنند.

غنچه‌های گیاه میخک پس از باز شدن یعنی قبل از این که رنگ خاکستری و ارغوانی آن تبدیل به قرمز شود، باید چیده و خشک شوند، میخک که به عنوان ادویه و دارو به کار می‌رود، پودر این غنچه‌ها است. غنچه میخک دارای 16 درصد و ساقه‌های درخت در حدود 5 درصد و برگ‌های آن دارای 2 درصد اسانس روغنی است که از تقطیر این قسمت‌ها به دست می‌آید. اسانس میخک دارای بویی قوی و طعمی سوزاننده است و این اسانس سفید رنگ است و اگر در مجاورت هوا قرار گیرد رنگ آن تیره و غلیظ می‌شود. اسانس میخک دارای اوژنول، اربوفیلین، الکل بنزیلیک، بنزوات دو متیل، فورفوول و اتیلن است. اوژنول که ماده اصلی میخک است آرام کننده و ضد عفونی کننده است و از آن در دندان‌پزشکی برای آرام کردن درد دندان استفاده می‌شود.

روغن میخک و بارداری

فواید میخک 1-‌ تحریک دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا و متابولیسم: در طب سنتی چین از این چاشنی برای درمان حالت تهوع و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. میخک جریان آنزیمی را افزایش داده و در نتیجه فعالیت گوارشی را تقویت می‌کند. به علاوه میخک تأثیر بی‌حسی موضعی دارد و به همین دلیل برای درمان معده درد و حالت تهوع مفید است. 2- کاهش درد دندان در بارداری: استفاده از میخک برای کاهش دندان درد موثر است و همچنین به کاهش عفونت‌های دهانی کمک می‌کند. آغشته کردن محل پوسیدگی دندان به روغن میخک در تسکین درد دندان موثر است. میخک تقویت کننده مغز است و کسانی که حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند. اوژنول همانند بی‌حس‌کننده‌های موضعی موجب مهار هدایت پیام‌ها از گیرنده‌های حس درد به طور محیطی می‌شود و با مهار التهاب و تاثیر بر مسیر درد به صورت مرکزی موجب تسکین درد مزمن نیز می گردد. میخک در حدود 20 برابر قدرتمندتر از اوژنول و دیگر ترکیبات ضد درد می باشد. اسپری‌های بی‌حس‌کننده خانگی هم معمولا الکل دارند و می‌توانند برای مادر و جنین خطر ایجاد کنند. اما مصرف زیاد میخک هم می تواند محرک باشد و باعث زایمان زودرس شود.

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه

میخک و بارداری , روغن میخک و بارداری , میخک و بارداری , خواص میخک و بارداری

در طب سنتی هند میخک را برای رفع بدبوئی دهان، نفخ، دردهای شکمی و مشکلات معده و حتی بیماری‌های چشم نیز به‌کار رفته شده. همچنین در در طب سنتی ایران میخک در جهت تقویت لثه و درد دندان بارد و رفع بدبوی دهان کاربرد دارد واز میخک در بیماری‌های گوارشی مانند فواق (سکسکه) وجشاء (آروغ) و بیماری‌های رحم و بیماری‌های تنفسی مانند سرفه استعمال می گردد. خواص آن در طب سنتی چین این گونه بوده که این چاشنی برای درمان حالت تهوع و مشکلات گوارشی استفاده و میخک جریان آنزیمی را افزایش داده و در نتیجه فعالیت گوارشی را تقویت نموده. به علاوه میخک تاثیر بی‌حسی موضعی داشته و به همین دلیل برای درمان معده درد و حالت تهوع مفید بوده

میخک و بارداری

3- درمان سرفه: جویدن میخک به همراه یک تکه کوچک از نمک معمولی به تولید بیشتر آب دهان کمک کرده و در نتیجه تحریک پذیری در گلو را کاهش می‌دهد. 4- کاهش استرس و آرام کردن تنش‌های روانی: اگر احساس می‌کنید استرس دارید مقداری آب را به همراه کمی برگ ریحان، برگ نعنا و میخک بجوشانید سپس از این جوشانده برای تهیه چای سیاه استفاده کنید. این نوشیدنی را همراه با کمی عسل مصرف کنید. معجون گیاهی به دست آمده، تنش‌های شما را تسکین می‌دهد.

اگر احساس کوفتگی و سردرد می‌کنید یا اینکه دماغتان چکه می‌کند معنی‌اش این است که کم‌کم سرماخورده‌اید و در حال آنفلوانزا گرفتن هستید. نباید دست روی دست بگذارید تا وضع خراب‌تر شود. چوب میخک نه تنها ضدباکتری است بلکه خواص ضدویروسی هم دارد و شما را از شر ویروس‌ها خلاص کرده و از تکثیر آن‌ها جلوگیری می‌کند.

خواص میخک و بارداری

5- میخک درمان کننده‌ی سرطان است و حتی از ابتلا به سرطان نیز جلوگیری می‌کند. ترکیبات شیمیایی غنچه‌های گیاه میخک پس از باز شدن یعنی قبل از این که رنگ خاکستری و ارغوانی آن تبدیل به قرمز شود، باید چیده و خشک شوند، میخک که به عنوان ادویه و دارو به کار می‌رود، پودر این غنچه‌ها است. غنچه میخک دارای 16 درصد و ساقه‌های درخت در حدود 5 درصد و برگ‌های آن دارای 2 درصد اسانس روغنی است که از تقطیر این قسمت‌ها به دست می‌آید. اسانس میخک دارای بویی قوی و طعمی سوزاننده است و این اسانس سفید رنگ است و اگر در مجاورت هوا قرار گیرد رنگ آن تیره و غلیظ می‌شود. اسانس میخک دارای اوژنول، اربوفیلین، الکل بنزیلیک، بنزوات دو متیل، فورفوول و اتیلن است. اوژنول که ماده اصلی میخک است آرام کننده و ضد عفونی کننده است و از آن در دندان‌پزشکی برای آرام کردن درد دندان استفاده می‌شود.

میخک و بارداری

  • کریم سوره

در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی

مضرات چای ,مضرات چای سیاه,مضرات چایی,مضرات چای سیاه در طب سنتی,مضرات چای سیاه پررنگ,مضرات چای سیاه مانده,مضرات چای سیاه چیست,مضرات چای سیاه بر پوست,مضرات چای سیاه و سبز,مضرات چای سیاه برای بدن,مضرات چای سیاه برای کودکان,مضرات چای سیاه برای پوست,عوارض چای زنجبیل,خواص و مضرات چای زنجبیل,فواید و مضرات چای زنجبیل,مضرات چایی مانده,مضرات چایی ساز,مضرات چایی ترش,مضرات چایی مونده,مضرات چایی پررنگ,مضرات چایی خوردن,مضرات چایی برای کودکان

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌شود.

مضرات چای

چای سیاه یکی از نوشیدنی های داغ محبوب در سراسر جهان می باشد. این نوشیدنی دارای ارزش و اهمیت خاصی است و ایرانی ها معمولا بعد از مصرف غذا از این نوشیدنی استفاده می کنند. در این مقاله از سایت جسازت به فواید و مضرات چای سیاه پرداخته ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید . چای سیاه به عنوان نوشیدنی پیش غذا، پس غذا و در وعده صبحانه مصرف می‌شود و می‌توان گفت که بعد از آب یکی از ارزانترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در دنیا محسوب می‌شود که می‌تواند فواید و مضراتی داشته باشد . چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود. فرآوری آن می‌تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه‌های دیگر به آن باشد. چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود. چای از ایجاد لخته‌های خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر می‌شود پیشگیری می‌کند.

مضرات چای سیاه

چای سیاه چیست؟ چای به ۴ دسته تقسیم می‌شود:  تخمیری (چای سیاه) تخمیرنشده (چای سبز) نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ) چای سفید  چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا (هند، سریلانکا، بنگلادش، پاکستان و غیره)، و نیز درقرن اخیر دربسیاری از کشورهای آفریقائی از جمله کنیا، بروندی، روآندا، مالاوی و زیمبابوه متداول بوده‌است.  چینی‌ها آن را «چای سرخ» می‌نامند زیرا رنگ مایع دم کرده آن سرخ است . غربی‌ها هم آن را «چای سیاه» می‌گویند چون برگ‌های چایی که معمولاً دم می‌کنند به رنگ مشکی است . چای سیاه در طبقه‌بندی دیگر به عنوان چای «ناب» یا CTC (خرد، پخش و به هم پیچیده، روش تولیدی که درسال۱۹۳۲ابداع شده‌است) مطرح می‌شود. چای‌های سیاه غیر مخلوط نیز از طریق مکان، زمان و فصل (اول، دوم، یا پاییز) تولید خود شناخته می‌شوند.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

مصرف چای بعد از غذا، به هضم غذا به ویژه غذاهای چرب کمک می‌کند. تانن موجود در چای از جذب آهن پیشگیری می‌کند، به همین دلیل نوشیدن روزانه یک فنجان چای به بیماران مبتلا به هموکروماتوز توصیه می‌شود نوشیدن چای 2 ساعت بعد از غذا باشد.

مضرات چایی

مضرات چای سیاه در طب سنتی : باید دانست مانند هر گیاه دیگری، چای نیز اگر به‌جا و درست استفاده نشود، می‌تواند موجب بروز عوارضی شود که از جمله احساس ترشی در دهان، سردرد، دامن‌زدن به گرمی و خشکی بدن در برخی افراد، بی‌خوابی و… را می‌توان ذکر کرد.  احمدرضا درستی مطلق، متخصص تغذیه، درباره مضرات چای سیاه چنین می گوید: « از دید علمی چای چند مزیت دارد و یکی از مزیت‌های آن این است که یک لیوان چای، فلوئور مورد نیاز یک فرد را در طول روز تأمین می‌کند و مصرف ۳ لیوان چای در روز مانعی ندارد. اگر بیش از ۵ لیوان چای سیاه در روز مصرف شود، به بدن ضرر می‌رساند و موجب افزایش فلوئور بدن و بروز فلوئوریست در بدن و بروز نقاط قهوه‌ای رنگ بر روی دندان می‌شود، دندان‌ها را از بین می‌برد و استخوان را نیز پوک می‌کند.  چای را باید با فاصله نیم ساعت بعد از غذا مصرف کرد به دلیل اینکه از جذب آهن در بدن پیشگیری می‌کند؛

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است

مضرات چای سیاه در طب سنتی

به همین دلیل توصیه می‌شود که چای را همراه با غذا مصرف نشود. چای سرشار از آنتی اکسیدان است و زمانی که حرارت می‌بیند و دم می‌کشد، تغییراتی را از خود نشان می‌دهد. مواد آنتی اکسیدانی موجود در چای بر اثر حرارت طولانی مدت از بین می‌روند و ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. بهتر است که چای را بعد از غذا و با فاصله ۲ ساعت مصرف کرد به دلیل اینکه مصرف چای بعد از غذا، تمام آهن غذا را از بین می‌برد و مانع جذب آن در بدن می‌شود.» محمد صالحی سورمقی استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز می‌گوید: « افراد روزانه به یک‌هزار و ۵۰۰ میلی گرم کافئین نیاز دارند که این مقدار ضرری برای بدن ایجاد نمی‌کند ولی متخصصان توصیه می‌کنند که افراد روزانه یک‌هزار میلی گرم کافئین مصرف کنند؛ به طور معمول یک لیوان نوشابه کولا ۷۰ میلی گرم کافئین دارد و یک لیوان چای ۱۰۰ میلی گرم کافئین دارد که مصرف روزانه ۱۰ لیوان چای مشکلی ایجاد نمی‌کند. زنان حامله در دوران بارداری خود به ۳۵۰ میلی گرم کافئین احتیاج دارند و به دلیل اینکه کافئین موجب تحریک می‌شود، زنان باردار می‌توانند روزانه ۳ لیوان چای مصرف کنند. به دلیل اینکه مردم تمام دنیا از این نوشیدنی استفاده می‌کنند، تحقیقات فراوانی در این خصوص صورت گرفته و در هیچ مقاله معتبری سرطان‌زایی و مضرات چای مطرح نشده است.»

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند.

مضرات چای سیاه مانده

مضرات چای کهنه دم : چای جوشیده دارای رنگ سیاه، بو و مزه‌ای نامطبوع است و مصرف آن موجب بروز یبوست در افراد می‌شود. چای جوشیده سرشار از مواد قابضی به نام تانن است که بر اثر جوشیدن چای وارد آن می‌شود و رنگ و مزه چای را تغییر می‌دهد.  چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است.  به دلیل وجود مواد مصنوعی در چای های کیسه ای، این قبیل چای ها در مدت زمان کمتری نسبت به چای معمولی رنگ می دهند.  از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و مشکلات گوارشی اشاره کرد. این موارد در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز صدق می کند و دمنوش باید با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.

آیا می دانید که بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

مضرات چای

  • کریم سوره

علف گربه چیست

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ ق.ظ

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس در سایت جسارت

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه حل جدول,گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه نام دیگر,گیاه علف گربه در حدول,گیاه علف گربه در جدوا,نام گیاه علف گربه,گیاه علف گربه در حل جدول,نام گیاه علف گربه در جدول,گیاه دارویی علف گربه,نام های دیگر گیاه علف گربه,نام های گیاه علف گربه,نام دیگر گیاه علف گربه,نام علمی گیاه علف گربه

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

علف های گربه یا سنبل الطیب برنگ سفید یا صورتی و بصورت خوشه ای می باشد. قسمت مورد استفاده سنبل الطیب ریشه این گیاه است و معمولا از ریشه گیاهی که بیش از سه سال عمر دارد استفاده می کنند.  سنبل الطیب پس از خشک شدن برنگ قهوه ای می شود. طعم آن تلخ ولی خوشبو و معطر است. عطر آن پس از خشک شدن بیشتر می شود.گیاه علف گربه متعلق به خانواده نعاع است. نام گیاه شناسی آن سنبل الطیب است. این گیاه دارای برگ هایی مانند قلب و به شکل دندانه دار و دارای گل های کوچک سفید با لکه های بنفش است.این گیاه عطر ضعیف گیاه نعناع را دارد. یکی از مواد تشکیل دهنده سنبل الطیب روغنی است یه اسم نپتالاکتون که در برگ های این گیاه یافت می شود و دارای خواص مفیدی است که باید بیشتر مورد استفاده قرار گیرد

گیاه علف گربه چیست

گیاه علف گربه متعلق به خانواده نعاع است. نام گیاه شناسی آن سنبل الطیب است. این گیاه دارای برگ هایی مانند قلب و به شکل دندانه دار و دارای گل های کوچک سفید با لکه های بنفش است.این گیاه عطر ضعیف گیاه نعناع را دارد. یکی از مواد تشکیل دهدنده سنبل الطیب روغنی است یه اسم نپتالاکتون که در برگ های این گیاه یافت می شود. اثرات علف گربه در گربه ها : بعضی از صاحبان گربه ها علف گربه را به عنوان انرژی زا تعریف کرده اند.گفته شده نپتالاکتون یک اثر توهم زا دارد.گربه ها اغلب به مالیدن ، لیسیدن ، خر خر و خوردن این گیاه علاقه دارند.بعد از این اعمال اغلب تغییرات کوتاه مدتی در رفتار آنها ملاحضه می شود.علف گربه تاثیرات مختلفی بر گربه های مختلف دارد.

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول

ریشه سنبل الطیب از نظرطب قدیم ایران گرم و خشک است خواص مهم آن به شرح زیر می باشد ۱)اثر ضد تشنج دارد ۲)در رفع ناراحتی های عصبی و هیستری مفید است۳) سنبل الطیب ضد اسپاسم و آرام بخش است ۴)تب بر است ۵) سنبل الطیب در معالجه صرع اثر مفید دارد ۶)بیخوابی را درمان می کند۷)ضد کرم معده و روده است ۸) سنبل الطیب گاز معده را از بین می برد۹) سنبل الطیب ضد هیجان است

گیاه علف گربه

برخی از عوارض شایع عبارتند از: – رفتار سرمستی یا حالت های مستی – غلط زدن در اطراف کف اتاق – شادی و وجد – سرازیر شدن آب دهان – بازی گوشی – شور و هیجان – فعالیت بیش از حد – حالت آرامش بخشی و خواب – بازیگوشی . از کجا می توانید علف گربه تهیه کنید؟ شما می توانید یک بوته گیاه سنبل الطیب را در گیاه فروشی محل خود حریداری کنید و یا حتی دانه آن را بخرید و خود آن را بکارید. علف گربه در بسیاری از اشکال دیگر در فروشگاه های عرضه وسایل حیوانات خانگی نیز در دسترس است.بعضی از این محصولات عبارتند از: علف گربه خشک شده مخصوص،اسباب بازی های دارای علف گربه ، روغن علف گربه،اسپری و بالشت علف گربه و…

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول

نام علمی valeriana Officinalie  سنبل الطیب گیاهی است علفی و چند ساله که ساقه آن بطور عمودی تا ارتفاع دو متر بالا می رود.این گیاه بصورت وحشی در جنگل های کم درخت ، در حاشیه جویبارها و گودال ها در بیشتر مناطق آسیا و ایران می روید.

گیاه علف گربه درحل جدول

آیا علف گربه روی تمام گربه ها تاثیر دارد؟ علف گربه حدودا بر روی 50% از گربه ها تاثیر می گذارد.50% دیگر هیچ علاقه ای به آن نشان نمی دهند.این گیاه بر روی بچه گربه های کمتر از 12 هفته سن تاثیر ندارد. آیا علف گربه برای گربه ها خطری ندارد؟ علف گربه غیر سمی است و اعتیاد آور نیست وبرای خوردن مشکلی ندارد.خوردن آن به تنهایی واکنشی در گربه ها تولید نمی کند.این بوی علف گربه است که باعث واکنش در آنها می شود .در یک مقاله خارجی در مورد علف گربه آمده است که  ریشه علف گربه برای مشکلات خواب (بی خوابی) مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از مکمل های گیاهی / مکمل غذایی حاوی مکمل های ضروری / مکمل های مضر هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مارک های مورد استفاده، با داروساز خود چک کنید. FDA این محصول را برای ایمنی یا اثربخشی بررسی نکرده است. برای جزئیات بیشتر با پزشک خود و یا مسئول داروخانه مشورت کنید.

علف گربه چیست

  • کریم سوره

خواص عسل

شنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۰۸:۴۴ ب.ظ

فواید و خواص عسل طبیعی برای پوست و زخم و پوست صورت

خواص عسل ,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون,خواص عسل برای پوست,خواص عسل مانوکا,خواص عسل و زنجبیل,خواص عسل کنار,خواص عسل برای کودکان,خواص عسل و سیر,خواص عسل و دارچین برای لاغری,خواص عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین برای پوست صورت,خواص عسل و دارچین برای بارداری

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

در این مطلب از سایت جسارت به فواید و خواص عسل طبیعی برای پوست و زخم و پوست صورت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

عسل مخلوطی از قند و ترکیبات دیگر است. از نظر کربوهیدرات‌ها باید بگوییم که عسل عمدتا گلوکز و فروکتوز است و این باعث می‌شود که شبیه به شربت اینورت باشد، که تقریبا ۴۸٪ فروکتوز، ۴۷٪ گلوکز و ۵٪ ساکارز است. باقی کربوهیدرات‌های موجود در عَسَل عبارتند از مالتوز، ساکارز، و سایر کربوهیدرات‌های پیچیده.  عسل نیز درست مانند تمام شیرین کننده‌های مغذی، عمدتا قند است و تنها شامل مقداری ویتامین و مواد معدنی است. این ماده‌ی شیرین خوراکی همچنین حاوی مقادیر بسیار کمی از ترکیبات مختلف است که تصور می‌شود به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند، از جمله کیریسین، پینوبانکسین، و ویتامین C. ترکیب خاص انواع مختلف عَسَل بستگی به گل‌هایی دارد که در دسترس زنبورهایی که عسل تولید می‌کنند، است.

خواص عسل

خواص عسلها معجزه ای برای سلامتی بدن : مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند. نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.عمل بینی

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

مصرف یک قاشق چای‌خوری عسل در روز کمک می‌کند تا یک زندگی طولانی و سالم داشته باشید. اغلب آدم‌هایی که عمر طولانی دارند مصرف‌کنندگان همیشگی عَسَل بوده‌اند. هرچند یک واقعیت جالب که باید توضیح داده شود، این است که زنبورداران در مقایسه با گروه‌های شغلی دیگر در سراسر جهان کم‌تر به سرطان و ورم مفاصل (آرتریت) مبتلا می‌شوند.

خواص عسل و دارچین

مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.عملکرد روده را تنظیم می کند، قولنج و سندروم بی قراری روده ها را درمان می کند خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده دارد.

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

عسل خالص و گرما ندیده به طور طبیعی یک محرک جنسی خفیف است، چرا که حاوی مواد متعددی مانند روی، ویتامین E، و غیره است که باروری و قدرت جنسی را بهبود می‌دهند. مصرف منظم مخلوطی از عَسل و پودر سیر قبل از خواب داروی مقوی غرایز جنسی است که استقامت جنسی و لذت را افزایش می‌دهد.

خواص عسل گون

سوختگی را تسکین می دهد، زخم ها را ضدعفونی می کند، التهاب و درد را کاهش می دهد و روند درمان را تسریع می بخشد.میزان اضطراب را کاهش می دهد و مانند مسکن عمل می کند.آرامش و خواب آرام ایجاد و میزان PH بدن را قلیایی می کند.مانع از شکل گیری تومورهای سرطانی می شود.  از سوء هاضمه و رفلکس اسیدی معده می کاهد، زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند. آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.خاصیت ضد قارچی دارد.با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

اگر شما در حال تلاش برای از دست دادن وزن هستید، عَسَل می‌تواند کمک بزرگی برای شما باشد. عَسل می‌تواند به کاهش وزن کمک کند اگر با آب گرم و آب لیمو مصرف شود. به مدت هزاران سال، عسل به عنوان یک درمان خانگی در طب آیورودا برای کمک به از بین رفتن چربی استفاده شده‌است.

خواص عسل طبیعی

خاصیت ملین دارد.مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد. روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.

خواص عسل

  • کریم سوره

مضرات و خواص دمنوش گل گاوزبان ایرانی در طب سنتی

پنجشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۷:۰۵ ب.ظ

مضرات و خواص دمنوش گل گاوزبان ایرانی در طب سنتی

گل گاوزبان ایرانی ,گل گاو زبان ایرانی پایان نامه,نام علمی گل گاوزبان ایرانی,گل گاوزبان ایران,کاشت گل گاوزبان ایرانی,کشت گل گاوزبان ایرانی,انواع گل گاو زبان ایرانی,خرید و فروش گل گاوزبان ایرانی,گل گاوزبان در ایران,پایتخت گل گاوزبان ایران,قیمت گل گاو زبان در ایران,انواع گل گاوزبان ایرانی,گل گاوزبان در طب سنتی,خواص گل گاوزبان در طب سنتی,گل گاوزبان طب سنتی,گل گاوزبان و فشارخون در طب سنتی,گل گاو زبان و طب سنتی,خواص گل گاوزبان طب سنتی,گل گاوزبان از نظر طب سنتی,دمنوش گل گاو زبان طب سنتی,خواص گل گاوزبان از نظر طب سنتی,گل گاو زبان طب سنتی,گل گاو زبان در طب سنتی,خواص گل گاو زبان طب سنتی,گل گاو زبان از نظر طب سنتی

گل گاوزبان ایرانی

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص دمنوش گل گاوزبان ایرانی در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

گل گاوزبان ایرانی

گل گاوزبان ایرانی ( Echium amoenum ) گیاهی است ازخانواده بوراژیناسه. گل گاوزبان ایرانی گیاهی است دوساله یا پایا پوشیده ازکرک های نرم و نازک درطب سنتی ایران گل گاوزبان به عنوان مدر مسکن معرق و کاهنده فشارخون به کارمیرفته است . گل گاوزبان ایرانی، گیاهی است علفی و یک‌ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد، ساقه آن شیاردار و خاردار و برگ‌های آن ساده و مخملی، و پوشیده از تارهای خشن است که هنگام چیدن گیاه، گزیدگی ملایمی در دست‌ها احساس می‌شود.

گل گاو زبان ایرانی پایان نامه

گل گاوزبان ایرانی واقعی، شبیه گل انار بوده و تخم آن حلقوی شکل و لعابی است، دارای دم سفید و گلبرگ‌های بنفش و لاجوردی است. این گیاه بصورت خودرو در دامنه‌های البرز می‌روید و با آنچه در سایر نقاط ایران و جهان می‌روید کاملاً متفاوت است، گیاه مشابه گل گاوزبان ایرانی، «گاوزبان» است که در آمریکا و اروپا و برخی نقاط ایران مثل تبریز و اصفهان می‌روید که به گل گاوزبان اروپایی معروف است. گل‌های این گیاه کمی کوچک‌تر از گل‌گاوزبان و مدور است، خواص این‌دو گیاه با یکدیگر فرق دارد.  

نام علمی گل گاوزبان ایرانی

خواص و اثرات گل گاوزبان ایرانی : گل گاوزبان ایرانی جهت مشکلات پوستی، مثل اگزما مصرف می‌شود. همچنین گل گاوزبان ایرانی به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و آهن و مواد مغذی مثل پتاسیم، روی، ویتامین‌ C و ویتامین B و بتاکاروتن برای خانمهایی که دچار کمبود این مواد ضروری هستند مفید می‌باشد.

گل گاوزبان ایران

گل گاوزبان به دلیل دارا بودن خواص تسکین‌دهنده برای درمان بیماری‌های عصبی نیز توصیه می‌شود. گل گاوزبان ایرانی در عین حال برای درمان افسردگی و بی‌تعادل روانی ناشی از دوره‌های قاعدگی و یائسگی مصرف می‌شود. این گیاه آرام بخش، در درمان جوش‌های دهانی و آفت دهانی تأثیر شگرف می‌گذارد و معمولاً دمنوش‌های این گیاه برای سرماخوردگی و در بعضی مواقع سرفه‌های خشک در فصل سرما جوشانده‌ای قدرتمند و مرهمی قوی است. گل گاوزبان ایرانی دارویی است که باعث کاهش تب می‌شود و در تمام موارد تب مثل سرخک، مخملک، آبله، کهیر و تبهای دیگر می‌تواند مفید باشد.

کاشت گل گاوزبان ایرانی

از دیگر اثرات گل گاوزبان ایرانی می توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱- تقویت‌کننده اعصاب و روان و حواس پنجگانه، و نشاط‌ آور است. ۲- در درمان اختلال حواس کاربرد فراوانی دارد. ۳- شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می‌کند، اَخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می‌برد.

کشت گل گاوزبان ایرانی

۴- در تنظیم اختلالات ادراری و تعریق، موثر است. ۵- برای درمان سرماخوردگی، تنگی نفس و گلودرد، مفید است؛ به‌ویژه زمانی‌که با عسل طبیعی مخلوط شود. ۶- برگ تازه آن برای درمان جوش‌های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان موثر است. ۷- عرق گل گاوزبان ایرانی برای امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است. ۸- دارای منیزیم بوده و از سرطان پیشگیری می‌کند.

انواع گل گاو زبان ایرانی

 مضرات گل گاوزبان ایرانی : گل گاوزبان ایرانی دارای مقدار زیادی مواد شیمیایی به نام آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی است که مصرف زیاد این گیاه در دوز بالا یا در دراز مدت، می‌تواند باعث بروز سرطان کبد و یا آسیب به این عضو مهم شود.

خرید و فروش گل گاوزبان ایرانی

گل گاوزبان ایرانی  نام انگلیسی: Viper̕s bugloss  نام علمی: Echium amoenum  خانواده: Boraginaceae  مقدمه  Echium از کلمه یونانی echion گرفته شده، جنسی با گونه های علفی، درخته ای یکساله تا چندساله، با برگ های ساده و گل های قیفی شکل، کم و بیش نامنظم که حول محوری به طور فراهم قرار گرفته اند. قسمت های سبز به طور معمول کرک دار هستند. برخی گونه های تزئینی و برخی دیگر در گذشته به عنوان دارو مصرف می شده اند. پراکنش آن در جزایر قناری، اروپا غرب آسیا، شمال و جنوب آفریقاست.

گل گاوزبان در ایران

گاوزبان ایرانی گیاهی چندساله با ریشه هی قطور، برگ ها زبانه ای و رزت، ساقه و برگ ها پوشیده از کرک های زبر و خشن هستند. طول ساقه گل دهنده 80 – 60 سانتی متر است. گل آذین با گل های قیفی شکل به رنگ قرمز ارغوانی، که پس از خشک شدن به رنگ آبی یا بنفش در می آیند. در هر سنبله تعداد زیادی گل وجود دارد که به تدریج از پایین به بالا باز می شوند.

پایتخت گل گاوزبان ایران

جوشانده گل گاوزبان ایرانی حواس پنج گانه را تقویت می کند و برای تنگی نفس مناسب است. جویدن برگ تازه آن برای درمان جوش های پرکی دهان مناسب است. به طور معمول سنبل الطیب و گل گاوزبان را با یکدیگر دم می کنند. دم کرده گل تلخ مزه است و رنگ دم کرده تهیه شده با نوسان واکنش اسیدیته تغییر می کند.

قیمت گل گاو زبان در ایران

در بررسی های جدید آثار تحریک سیستم ایمنی این گیاه به اثبات رسیده است. به علت زیبایی گل گاوزبان در ایجاد فضای سبز هم می توان از آن استفاده کرد. گل ها شهد فراوانی دارند و مورد توجه زنبور عسل قرار می گیرند. عسل گاوزبان مرغوب ترین عسل هاست.

انواع گل گاوزبان ایرانی

گاوزبان ایرانی در ارتفاعات شمال به صورت خودرو دیده می شود و به صورت کشت شده هم وجود دارد. در مناطق خشک و نمه خشک کشور در خاک های سبک و سنگین رشد خوبی دارد و به صورت کشت شده محصول خوبی تولید می کند. این گیاه به علت گستردگی ریشه تا حدی به خشکی خاک مقاوم است.

گل گاوزبان در طب سنتی

تکثیر گل گاوزبان با استفاده از بذر انجام می شود و آن را در فصول بهار و پاییز می توان کشت کرد. این گیاه به طور مستقیم در زمین اصلی و همچنین از راه خزانه گیری و نشا کاری قابل تکثیر است. اما روش نشاکاری بهتر است. نشا ها در مرحله 2 تا 4 برگی و گاهی تا 6 برگی به زمین اصلی انتقال داده و با فاصله 50 × 50 سانتی متر می کارند. این گیاه قابلیت کشت به صورت دیم را نیز دارد. بذر لازم برای تکثیر گا زبان شمال 10 تا 15 کیلوگرم برای هر هکتار است.

خواص گل گاوزبان در طب سنتی

در گاوزبان ایرانی فقط گل برداشت می شود. در سال اول گیاه به صورت رزت بوده و از سال دوم گل می دهد که تقریبا تا 8 – 7 سال رشد و نمو آن می تواند ادامه یابد. سال های چهارم و پنجم پربازده ترین سال های گل دهی آن است. گل دهی از نیمه اردیبهشت ماه در هر سال شروع شده و تا تیرماه ادامه دارد. با آغاز شکفتن گل ها، اقدام به گل چینی می شود. در صورت تاخیر در برداشت، گل ها پس از یکی دو روز ریزش کرده و جمع آوری آنها از سطح خاک بسیار مشکل می شود. گل های جمع آوری شده بر روی پارچه تمیز و در سایه خشک می شوند.

گل گاوزبان طب سنتی

گل های تازه به علت شهد موجود، بسیار پسبناک هستند و موجب تجمع مورچه ها می شوند. در شرایط آب و هوایی خشک و نیمه خشک کشور طی 48 ساعت گل ها به طور کامل خشک می شوند. در حالی که در نواحی شمالی کشور، خشک شدن تا یک هفته طول می کشد. از هر 1000 گر گل تر، 200 گرم گل خشک به دست می آید.  گل های تازه به رنگ ارغوانی هستند و در صورتی که در شرایط مطلوب خشک شوند به رنگ بنفش در می آیند، اما در شرایط عدم تهویه و یا زیاد بودن رطوبت، رنگ گل های خشک شده به سیاهی می گراید و احتمال کپک زدگی هم زیاد می شود.

گل گاوزبان و فشارخون در طب سنتی

  تعداد نیروی کار لازم برای برداشت هر هکتار گل گاوزبان 80 – 70 کارگر روز است. بنابراین این محصول از نظر اشتغال زایی مهم است و هزینه گل چینی مهم ترین جنبه اقتصادی تولید این محصول است. محصول گل گاو زبا بسیار مورد توجه بازار داخلی (عطاری ها) است و ارزش اقتصادی چمشگیری دارد. از هر هکتار زمین 700 تا 400 کیلوگرم گل خشک به دست می آید.

گل گاوزبان ایرانی

  • کریم سوره

خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان

خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان در سایت جسارت

انگور قرمز و لاغری ,انگور و لاغری,انگور و لاغری,انگور سیاه و لاغری,سرکه انگور و لاغری,خواص انگور و لاغری,خوردن انگور و لاغری,رابطه انگور و لاغری,شیره انگور و لاغری,انگور لاغری,روغن هسته انگور و لاغری,انگور و رژیم لاغری,انگور لاغری,سرکه انگور برای لاغری,خواص انگور لاغری,خواص انگور برای لاغری,خواص انگور در لاغری,خواص انگور جهت لاغری,خواص انگور بر لاغری,خوردن انگور+لاغری,خوردن انگور برای لاغری,خوردن انگور باعث لاغری میشود,خوردن انگور باعث لاغری,شیره انگور لاغری,شیره انگور برای لاغری,شیره انگور در لاغری,انگور برای لاغری,رژیم انگور لاغری,انگور چاقی لاغری,انگور در رژیم لاغری,روغن هسته انگور+لاغری,روغن هسته انگور برای لاغری

خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان

انگور قرمز و لاغری , انگور و لاغری , انگور و لاغری , انگور سیاه و لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

یک متخصص داخلی گفت: انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن خود را کم‌کنند، همچنین اسید اوریک انگور ، سنگ‌های صفراوی و مسمومیت‌های مزمن را از بدن پاک می‌کند. سید علی ابوالحبیب متخصص داخلی و محقق طب اسلامی در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت: انگور بهترین میوه برای افرادی است که می‌خواهند لاغر شوند. انگور بدن افراد را از اسید اوریک، سنگ‌های صفراوی و مسمومیت‌های مزمن پاک می‌کند.

انگور قرمز و لاغری

پژوهشگران علوم تغذیه در دانشگاه تگزاس ترکیبی را در انگور شناسایی کرده‌اند که خواص ضد سرطانی و آثار مفید دیگری برای بدن دارد. این متخصصان درآزمایشات جدید خود دریافتند که این ترکیب موسوم به «رسویراترول» می‌تواند تاثیر سودمند نوعی هورمون چربی را در بدن افزایش دهد. این هورمون که موسوم به «آدیپونکتین» است، از سلولهایی تولید می‌شود که چربی را می‌سازند و ذخیره می‌کنند. هورمون آدیپونکتین آثار سودمندی روی مشکلات پزشکی ناشی از چاقی دارد. به گفته پژوهشگران، هم آدیپونکتین و هم رسویراترول، هر دو نقش ضد چاقی، ضد مقاومت انسولینی و ضد پیری دارند. این یافته اطلاعات مهمی‌را در زمینه تولید داروها و روش‌های درمانی جدید برای بهبود مشکلات چاقی، دیابت و سالمندی ارایه می‌کند. جزئیات این بررسی‌ها در مجله «شیمی‌بیولوژی» منتشر شده است. درخت انگور با نام علمی‌Vitis vinifera از خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است.

خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان

انگور قرمز و لاغری , انگور و لاغری , انگور و لاغری , انگور سیاه و لاغری

وی گفت: مصرف آب‌غوره نیز برای افرادی که مبتلا به چاقی مفرط هستند، بسیار مفید است و افراد برای لاغر شدن می‌توانند جود وسر مصرف کنند و کسانی که می‌خواهند رژیم غذایی بگیرند می‌توانند در رژیم غذایی خود سیب را با پوست مصرف کنند.

انگور و لاغری

این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگها می‌باشد. در مبارزه علیه سرطان نقش مهمی‌دارد. به بهبود علائم آرتریت کمک می‌کند. به رفع بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار کمک می‌کند. می‌تواند سبب درمان پرفشاری گردد. به استناد طب چینی، انگور دارای نمک‌هایی است که خون را تصفیه نموده و غدد و اندام‌ها را پاکسازی می‌کند. پزشکان چینی برای پاکسازی بدن توصیه به درمان ده روزه با انگور می‌کنند که در آن فقط انگور و آب آن مصرف می‌گردد. آنها همچنین معتقدند که انگور به بدن انرژی بخشیده و استخوان‌ها را محکم می‌کند و مفاصل را تقویت می‌نماید. در کشورهای غربی انگور جهت درمان روماتیسم و آرتریت و همچنین احتباس مایعات (ادم) و دفع ادرار دردناک تجویز می‌گردد. برای مشکلات ادراری درازمدت، حدود ۲۰۰ گرم انگور در روز و در مشکلات بسیار حاد، روزانه ۴۰۰ گرم انگور توصیه می‌شود. آب انگور اثرات مطلوبی بر مشکلات کبدی از قبیل هپاتیت و یرقان دارد.

خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان

انگور قرمز و لاغری , انگور و لاغری , انگور و لاغری , انگور سیاه و لاغری

این متخصص داخلی اضافه کرد: کنگر فرنگی سبزی لاغر کننده‌ای است که افراد چاق می‌توانند هر روز از آن مصرف کنند همچنین برای لاغر شدن بهتر است صبح ناشتا آب لیموترش را با یک لیوان آب و مقداری عسل مصرف کنند. مصرف روزانه هویج خام نیز در لاغر کردن افراد چاق بسیار مفید است. ابوالحبیب افزود: میزان اراده در افراد چاق بلغمی برای لاغر شدن بسیار کم است و همچنین میزان همکاری با پزشک نیز بسیار پایین است و اراده افراد چاق دموی مزاج در لاغر کردن نیز کم است و میزان همکاری این افراد با پزشک نیز در سطح پایین قرار دارد.

انگور و لاغری

سرطان: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی است به نام الاژیک اسید که تحت شرایط آزمایشگاهی برخی مواد ایجادکننده سرطان را قبل از آنکه وارد عمل شده و سبب موتاسیون ژن‌ها شوند، خنثی می‌کند. الاژیک اسید قادر به مبارزه علیه مواد سرطان زایی است که در اثر آلودگی‌های محیطی، گوشت‌های نمک سوده و کبابی و یا مصرف سیگار ایجاد می‌شوند.

آرتریت روماتوئید: انگور که سرشار از انواع آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد، نقش مهمی‌در درمان آرتریت ایفا می‌کند. این مواد قادر به متوقف نمودن عملکرد آنزیم‌های خاصی است که می‌توانند ماد تشکیل دهنده غضروف و استخوان را تخریب نمایند.

خواص استفاده از انگور قرمز و لاغری در کمترین زمان

انگور قرمز و لاغری , انگور و لاغری , انگور و لاغری , انگور سیاه و لاغری

وی بیان داشت: افرادی که سوداوی مزاج هستند و به چاقی نیز مبتلا هستند، اراده و علاقه آنها برای لاغر شدن بسیار است و همکاری آنها با پزشک بسیار بالا است. این متخصص داخلی اظهار داشت: تنها گروه علاقه‌مند و با اراده خوب برای درمان چاقی افراد سوداوی مزاج هستند و بعد از آن افراد صفراوی، سپس دموی مزاج‌ها و بالاخره ضعیف‌ترین اراده درمانی را گروه بلغمی‌ مزاج‌ها در درمان چاقی از خود نشان می‌دهند.

انگور سیاه و لاغری

فشارخون بالا: انگور سرشار از پتاسیم است که به کاهش فشارخون کمک می‌کند. در یک تحقیق، مصرف ۵/۲ تا ۹/۳ گرم در روز از پتاسیم سبب کاهش فشارخون در یک گروه مرد مورد مطالعه دچار پرفشاری گشته است. این طور تخمین زده شده است که دریافت منظم روزانه ۳/۲ تا ۱/۳ گرم پتاسیم می‌تواند سبب ۲۵ درصد کاهش در مرگ و میر ناشی از فشارخون بالا گردد.

مشکلات روحی و عصبی: کمبود پتاسیم می‌تواند منجر به پریشانی ذهنی و افسردگی گردد. سالمندان که مقدار کمتری میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند، به طور خاص در خطر هستند. مصرف انگور یک راه حل ساده و مناسب جهت افزایش دریافت پتاسیم در این گروه سنی است.

لاغری و چاقی: انگور، هم لاغرکننده است و هم چاق کننده، به این ترتیب که اگر انگور را از صبح تا ظهر خالی میل کنید لاغرکننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است.

چربی خون: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضدعفونی کننده بدن هم هست. همچنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.

انگور قرمز و لاغری

  • کریم سوره

جوانه ماش برای کودکان

چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷ ب.ظ

خواص جوانه ماش برای کودکان و غذای مناسب برای رشد کودک

جوانه ماش برای کودکان,خواص جوانه ماش برای کودکان,جوانه ماش برای کودک,خواص جوانه ماش برای کودک,خواص جوانه ها برای کودکان,طرز تهیه جوانه ماش برای کودک,غذای مناسب برای رشد کودک,غذای مناسب برای رشد کودکان,غذاهای مناسب برای رشد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد کودکان,غذاهای مفید برای رشد کودکان,غذاهای مفید برای رشد کودک,غذای مناسب برای رشد قد کودک,غذاهای مناسب برای رشد قد کودک,غذاهای مناسب برای رشد قدی کودکان,مواد غذایی مناسب برای رشد کودکان,غذای مفید برای رشد قد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد قد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد موی کودکان,غذاهای مفید برای رشد قد کودکان,غذاهای مفید برای رشد قدی کودکان,مواد غذایی مفید برای رشد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد قد کودک,تغذیه مناسب برای رشد قدی کودک,تغذیه مناسب رشد کودک,غذاهای مفید برای رشد قد کودک,مواد غذایی مفید برای رشد کودک,غذای مناسب برای رشد قد کودکان,غذاهای مناسب برای افزایش قد کودکان,غذاهای مناسب برای رشد قد کودکان,مواد غذایی مناسب برای رشد قد کودکان,غذاهای مفید برای افزایش قد کودکان,مواد غذایی مفید برای رشد قد کودکان,مواد غذایی مناسب برای رشد کودک,مواد غذایی مناسب برای رشد قدی کودکان

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه ماش برای کودکان و غذای مناسب برای رشد کودک می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

جوانه‌ غلات و حبوبات خوراکی‌های ارزشمندی هستند که در واقع دوره‌ی کوتاهی از چرخه‌ی زندگی آنها را تشکیل می‌دهند و درست بعد از این مرحله حبوبات و غلات تبدیل به یک گیاه جوان می‌شوند. این جوانه حد فاصل زندگی یک دانه‌ی سخت و یک گیاه جوان است و ارزش غذایی ویژه‌ای دارد.

جوانه ماش برای کودکان

در مطالب گذشته در رابطه با جوانه ها توضیحااتی دادیم ، همانطور که می دانید امروزه جوانه ی دانه های مختلف مانند گندم ، جو و حتی یونجه در فروشگاه ها به فروش می رسد. استفاده از این جوانه ها برای رشد قدی کودک بسیار مفید است. این ادعا درست است که جوانه ها ارزش غذایی بالایی دارند؟ بله. هر دانه ای یک قوه نامیه دارد یعنی در یک زمان تعریف شده می تواند مجددا حیاتش را آغاز کند و طی این روند، میزان مواد مغذی موجود در آن افزایش پیدا می کند. به نظر شما ارزش غذایی دانه ها با جوانه هایشان یکسان است؟ نه. وقتی دانه به جوانه تبدیل می شود ویژگی هایی پیدا می کند که قبلا نداشته است؛ مثلا سلنیوم موجود در دانه یا قابل دسترسی نیست یا در کمترین مقدار قابل دسترسی است ولی وقتی دانه، جوانه می زند مقدار سلنیومی که بدن می تواند دریافت کند، به چند برابر افزایش می یابد.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

در این مرحله، لایه‌ی بیرونی پوست باز می‌شود و ساقه‌ی جوان از میان آن سر برمی‌آورد. طی این روند مقداری از پروتئین نشاسته‌ای دانه توسط ساقه‌ی جوان صرف سوخت‌وساز و رشد می‌شود و این تغییرات در واقع وجه تمایز بین ارزش غذایی جوانه و مواد مغذی غلات و حبوبات سبزنشده است.

خواص جوانه ماش برای کودکان

در مورد ویتامین ها هم همین طور است. به طور مثال، ۱۰۰ گرم عدس خام، ۱۵ میلی گرم ویتامین C دارد ولی ۱۰۰ گرم جوانه عدس، دارای ۵/۱۶ میلی گرم ویتامین C است. البته جوانه زدن باعث می شود میزان دسترسی بدن به پروتئین های گیاهی نیز افزایش پیدا کند. به همین دلیل توصیه می کنیم قبل از پخت غلات و حبوبات اجازه دهید جوانه بزنند. در این شرایط دسترسی به پروتئین به مراتب بیشتر می شود، مقدار پورین و پریمیدین جوانه ها نیز بالا می رود و این ترکیب ها زمانی اهمیت پیدا می کنند که فرد دچار سوختگی یا سرطان است و باید سلول ها تکثیر سریعی داشته باشند و زودتر ترمیم شوند.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

وقتی جوانه‌ی غلات مقداری از نشاسته‌ی خود را از دست می‌دهد، مواد مغذی دیگر آن مثل پروتئین‌ و ویتامین‌ها کمی افزایش می‌یابد و از آنجا که مواد معدنی خاص، مخصوصا آهن و روی می‌توانند به عناصر زیستی تبدیل شوند یا به راحتی جذب شوند و مورد استفاده‌ی بدن قرار بگیرند، بنابراین از این لحاظ جوانه‌های غلات و حبوبات به‌خصوص جوانه‌ ماش منابع غذایی مهمی هستند و مزایای ویژه‌ای به‌خصوص برای گیاه‌خواران دارند.

جوانه ماش برای کودک

آیا با پختن یا تفت دادن جوانه ها از ارزش غذایی شان کاسته می شود؟ نه، می توانیم جوانه ها را روی سالادمان بریزیم. در ضمن، اگر آنها را بپزیم، حرارت باعث از بین رفتن موادمغذی آنها نمی شود. آیا ارزش غذایی جوانه های مختلف با هم متفاوت است؟ چارچوب کلی ترکیب های غذایی و میزان پروتئین، چربی، ویتامین ها و موادمعدنی آنها چندان تفاوتی با هم ندارد. البته برخی دانه ها و جوانه ها حاوی ترکیب هایی هستند که خاص خودشان است. مثلا برخی جوانه ها ترکیب های حلقوی دارند که اشتها را بالا می برند، برخی دیگر اشتها را کاهش می دهند، برخی حاوی ویتامین K و… هستند. برخی هم بر شدت درد قاعدگی تاثیر می گذارند.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

طبق یافته‌های محققان، از آنجا که ماش دارای خاصیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد است، می‌تواند در جلوگیری از اکسیداسیون LDL (کلسترول بد) مؤثر باشد. در یک پروژه‌ تحقیقاتی که با هدف بررسی تأثیر حبوبات‌ بر فشار خون بالا انجام شد، مشخص شد فشارخون سیستولیک در موش‌های مبتلا به پُرفشاری خون که به مدت یک ماه با جوانه‌ ماش تغذیه شدند، کاهش قابل توجهی داشت.

خواص جوانه ماش برای کودک

می توانید بگویید مصرف چه جوانه ای برای چه فردی مناسب تر است؟ در کل، نمی توان گفت کدام جوانه مناسب کدام فرد یا کدام بیماری است، اما تحقیقات نشان داده برای خانم های باردار بهترین جوانه، جوانه نخود و لوبیاست چون حداقل نمایه گلایسمی را دارند و جوانه های آنها حاوی مقادیر فراوانی از ماده ای به نام سلنوسیستئین است که در فرایند افزایش قد جنین تاثیر مثبتی می گذارد. قد جنین مادرانی که در طول بارداری از این جوانه ها مصرف می کنند در مقایسه با مادرانی که جوانه نخورده اند، بلندتر است. در کل، جوانه ها سلنیوم دارند و باعث افزایش قد کودکان می شود و ما به مادران توصیه می کنیم به فرزندانشان انواع جوانه ها را بدهند تا قدشان بلندتر شود.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

از طرفی جایگزینی غذاهای فرآوری‌شده با مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند ماش، از ساده‌ترین راه‌های بهبود سلامت قلب و عروق است. مطالعات اخیر نشان می‌دهد افراد در سنین ۴۰ تا ۷۵ سالگی، غالبا با کمبود منیزم مواجه هستند و در مقایسه با افرادی که کمبود منیزم ندارند، ۵۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند.

خواص جوانه ها برای کودکان

جوانه ها را با چه موادی مصرف کنیم تا جذب مواد مغذی شان بهتر شود؟ مواد موجود در جوانه ها، جذب کاملی دارند و میزان جذب آنها تابع شرایطی مثل حرارت و دما یا pH نیست. نیازی نیست کار خاصی انجام دهیم مثلا آن را با آبلیمو یا ماست یا روغن بخوریم تا جذب مواد مغذی شان بیشتر شود. آیا تمام جوانه ها قابل خوردن هستند یا محدودیت و ممنوعیتی وجود دارد؟ مصرف جوانه حبوبات و غلات، محدودیت و ممنوعیتی ندارد و می توان همه آنها را مصرف کرد. البته استثناهایی هم وجود دارد. مثلا برای فردی که مصرف باقلا برایش ممنوع است و فاویسم دارد، مسلما مصرف جوانه آن نیز توصیه نمی شود.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

یک خاصیت جوانه ماش کنترل دیابت است. از آنجا که مواد خوراکی با شاخص گلیسمی پایین، سطح قند خون را به آرامی و به مقدار کم افزایش می‌دهند، انتخاب‌ ایده‌آلی برای افراد مبتلا به دیابت هستند. جوانه‌ ماش هم شاخص گلیسمی پایینی دارد و مانع بالارفتن سریع و خطرناک قند خون و انسولین که سلامت عروق خونی را تهدید می‌کنند و بیماری‌های قلب و عروق را افزایش می‌دهند، می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد اضافه کردن ماش به وعده‌ی غذایی که شامل مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالاست، قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد.

طرز تهیه جوانه ماش برای کودک

جوانه ها را در چه شرایطی و تا چه مدت می توان نگهداری و مصرف کرد؟ مادامی که دانه خشک است، حداقل امکان فساد قارچی و کپکی را دارد اما وقتی جوانه زد چون میزان آب آن فراوان است، عمری بین ۲ تا ۶ روز در یخچال دارد. توصیه می شود برای پیشگیری از لزج و بدبوشدن جوانه، آنها را در یخچال نگهداری و فورا مصرف کنید. وقتی جوانه تغییر رنگ می دهد و لزج می شود بو و طعم آن تغییر پیدا می کند و اینها نشانه هایی از فساد هستند. آیا لازم است جوانه ها را قبل از مصرف بشوییم؟ اگر خودتان در منزل آنها را تهیه کرده اید و دانه ها را قبل از جوانه زدن شسته اید و در شرایط مناسب نگهداری کرده اید، نیاز به شستن نیست اما جوانه های آماده بهتر است شسته و در سبدی آبشان گرفته شود و بعد مصرف شوند.

جوانه ماش برای کودکان

  • کریم سوره